Voordeel van een sim only abonnement

Als u uw eigen mobiele telefoon in orde, of hebben genoeg geld om een nieuwe telefoon te kopen, dan wilt u misschien een SIM-only mobiele telefoon deal overwegen.

Zoals de naam al doet vermoeden, betaalt u voor een nieuwe SIM-kaart voor uw telefoon-in plaats van een geheel nieuwe handset. Sim-only pakketten kan mogelijk bespaart u wat geld, met bedrijven zoals Giffgaff, EE en drie elk met hun eigen SIM-only plannen.

Echter, dit soort deal is niet geschikt voor iedereen. Dus lees verder om meer te weten over sim-only deals om te zien of er een die het beste voor je. Vaak is een sim only met los toestel goedkoper dan andere opties. Zeker geen slecht idee natuurlijk!

Wat zijn SIM only aanbiedingen?

Met een SIM-only deal, krijg je nog steeds een vergoeding van gesprekken, teksten en gegevens, maar de maandelijkse kosten zullen lager zijn dan het zou zijn met een reguliere pay-maandelijkse mobiele contract. Dit komt omdat je betaalt alleen voor een nieuwe SIM-kaart, in plaats van de aflossing van de kosten van een nieuwe telefoon.

Sommige SIM-alleen contracten, zoals O2 eenvoud, binden u neer voor slechts ongeveer 30 dagen per keer. Om erachter te komen wat O2 klanten denken, neem een kijkje op onze O2 Mobile Review.

Wat zijn de voordelen van sim-only deals?

Met een sim only deal, netwerkexploitanten of winkeliers niet subsidiëren van de kosten van een handset als ze doen met vele andere payg en maandelijkse mobiele telefoon aanbiedingen. Over het algemeen, betekent dit u goedkopere stem, tekst en internetdiensten, en goedkopere inclusieve bundels zult krijgen.

Als je niet van het geluid van zijn gebonden aan een langdurig contract, een SIM-only plan zou de weg te gaan. Als je wacht op een nieuwe smartphone te worden vrijgegeven, een SIM-only deal kan een snelle, eenvoudige en veelzijdige optie om u te gaan totdat uw gewenste handset hits op de markt.

Een typische sim-only contract heeft een minimumtermijn van slechts 30 dagen, dus je hoeft niet te lijden voor lang als je uiteindelijk te maken met slechte ontvangst. Als je merkt dat het lijden van uw signaal, u erachter komen welke netwerken de beste dekking in uw omgeving te bieden-zie onze mobiele telefoon dekking kaart.